DllDownloader.com Hakkında

DLLDOWNLOADER.COM, Mart 2013 tarihinde yayın hayatına başlamış olan DLL-DOWNLOADER.NET‘in yeni markasıdır. DLL-DOWNLOADER.NET’in akılda kalma ve yazım zorluğu gibi isimsel dezavantajları göz önünde bulundurularak DLLDOWNLOADER.COM markası ve alan adı ile yayın hayatına devam edilme kararı alınmıştır.

Yenilenme süreci sadece marka ve alan adı ile sınırlı kalmamış, yazılım altyapısı, dll veritabanı ve kullanıcı arayüzü de geliştirilmiştir.

Yeni veritabanımızda dll dosyaları için birden fazla indirme sunucusu hazırlanmış ve sorunlu indirme bağlantılarının önüne geçilmiştir. Buradaki amaç; sunduğumuz dll dosyalarının tamamının indirilebilir durumda olmasını sağlamaktır. Yeni veritabanımızda sadece indirme bağlantıları değil, dll dosyalarına ihtiyaç duyan programlar, birlikte kullanıldığı diğer dll dosyaları ve yaşanan dll hatalarının çözümüne yönelik birden fazla çözüm yöntemi de resimli bir şekilde sizlerin hizmetine sunulmuştur.

DLLDOWNLOADER.COM’un yeni sürümü ile birlikte sizlere daha iyi hizmet sağlamayı amaçlıyoruz. Umarız bu amacımızı gerçekleştirebiliriz.